Branca Ursului comprimate

0 din 5 pe baza ratingurilor a 0 clienti

Produsele Dacia Plant pe baza de Branca Ursului (tinctura si comprimate) se inscriu printre cele mai puternice revigorante, intineritoare si stimulente ale activitatii gonadelor cunoscute la ora actuala.

lei15.81

Qty:

Branca ursului (Heracleum sphondylium) este o planta recomandata pentru normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei si imbunatatirea vitalitatii organismului.

Branca-ursului face parte din familia Umbelliferae, fiind o planta inalta cu frunze mari de culoare verde inchis si flori albe. Creste in padurile luminoase si umede, pe dealuri, marginea apelor si a drumurilor. Numele de „ginseng-romanesc” i se potriveste probabil mai bine decat oricarei alte plante din flora romaneasca. In trecut branca-ursului se folosea pentru cresterea vitalitatii si tratarea impotentei, frigiditatii si sterilitatii. In medicina traditionala planta se intrebuinteaza pentru reducerea starilor de oboseala si epuizare, fiind recomandata si persoanelor varstnice, deoarece o scutesc de neplacerile declinului fizic, redand tonusul si pofta de viata.

Produsele Dacia Plant pe baza de Branca Ursului (tinctura si comprimate) se inscriu printre cele mai puternice revigorante, intineritoare si stimulente ale activitatii gonadelor cunoscute la ora actuala.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 minute inaintea mesei. Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.
Ingrediente/comprimat: celuloza microcristalina; branca-ursului (Heracleum sphondylium) - seminte si radacini (350mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.
- normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati cat si la femei - imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului - reducerea starilor de oboseala, epuizare si surmenaj - imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului
Hipertrofie benigna de prostata (adenom de prostata), fibrom uterin, tumori benigne si maligne, mamare si genitale, la femei si barbati, sarcina, alaptare, alergie la branca-ursului.
Produsul este in general bine tolerat, rareori putand apare fotosensibilitate sau alergii cutanate.

Produse similare

Other Products From This Seller